newsmag.blogg.se

Reductil – 1 av 5 sätt att gå ner i vikt snabbt

Vill du gå ner i vikt snabbt? Kanske ska du åka på solsemester, gifta dig eller komma i dina trånga kläder. Om du drömmer om att komma i form, då finns det många populära metoder att testa. Vi tipsar bland annat om kost, viktminskning med tabletter såsom Reductil och att begränsa dina kolhydrater. Allt för att du ska kunna hitta den metod som passar dig bäst.

 

 

 
 
 

1. Testa en trendig diet

Det är många som väljer att testa en ny, trendig diet i hopp om att kunna gå ner i vikt snabbt. Vanliga dieter att testa är bland annat keto, LCHF och en vegansk kost. Att gå ner 10 kg på 2 veckor genom att byta diet är dock svårt, speciellt med tanke på att de flesta är både hungriga och sötsugna på nya dieter. Det är dessutom svårt att bryta vanor när det gäller kosten.

 

2. Gå ner i vikt snabbt med Reductil

Ett enkelt sätt att gå ner i vikt snabbt är att testa Reductil. Med Reductil kan du snabbt få synliga resultat, vilket är bra för motivationen. Ett annat namn för Reductil är Sibutramin, en välbeprövad viktminskningstablett som skrivs ut av läkare i andra länder eftersom den är så pass effektiv.

 

Sibutramin används för att minska din aptit och få dig att begränsa ditt matintag. Du behöver dock inte oroa dig för dina energinivåer – tabletterna gör så att du alltid känner dig pigg och på topp! Med ett tillskott av Sibutramin behöver du alltså varken träna eller gå hungrig. Du kan läsa mer om Reductil och köpa tabletterna här.

 

3. Träna 30 minuter varje dag

Om du frågar dina vänner hur du kan gå ner i vikt snabbt, då är det antagligen många som säger att du ska börja träna. Rekommendationen är att träna 30 minuter flera gånger per vecka för att bränna bort överflödiga kalorier och bränna fett. Men vem har egentligen tid att ta sig till gymmet flera gånger varje vecka? Om du börjar träna för att gå ner i vikt gäller det att hålla koll på ditt matintag så att du har tillräckligt med energi för den extra träningen.

 

4. Begränsa dina kolhydrater

Ett populärt sätt att gå ner i vikt med två kilo per vecka är att begränsa intaget av kolhydrater. Att begränsa alla kolhydrater ger ofta bra resultat. Tänk dock på att nästan all mat innehåller ett högt kolhydratsvärde. Hit räknas bland annat pizza, pasta, bröd, ris och potatis.

 

5. Skär ner på ditt intag av kalorier

Ett klassiskt sätt att banta och gå ner i vikt snabbt är genom att begränsa ditt intag av kalorier. Den här metoden har fördelen att du ofta ser synliga resultat ganska snabbt. Nackdelen är dock att du även kommer att känna dig hungrig. Det kan leda till att du mår illa, känner dig slö och att kroppen går in i ett energispararläge och därmed inte vill släppa ifrån sig något kroppsfett överhuvudtaget.