newsmag.blogg.se

Bröstförstoring på Estetikcentrum i Malmö

 

Bröstförstoring Malmö är ett av de mest efterfrågade kosmetiska ingreppen i Sverige och i världen. Det är också ett av de ingrepp vi själva utför allra mest här på Estetikcentrum.

Anledningen till det stora intresset för bröstförstoring är den stora påverkan brösten kan ha på utseendet. Många av våra patienter söker sig till oss för att de tycker att formen och storleken på deras bröst påverkar hur de känner sig på insidan.

Oavsett varför man söker för en bröstförstoring så är målet oftast att man vill ha större och mer välbalanserade bröst i förhållande till kroppens övriga proportioner. Resultatet efter operationen är inte sällan både en stärkt självkänsla och en nyfunnen femininet.

De positiva förändringar vi får möjlighet att hjälpa våra patienter med gör bröstförstoringar till ett av våra mest uppskattade ingrepp – både hos våra kirurger såväl som hos de många patienter vi har förmånen att få möta på kliniken.

En positiv förändring
Prospective outcome study of 225 cases of breast augmentation är en studie som publicerades i den medicinska publikationen ”Plastic and Reconstructive Surgery®”. Denna studie fann att 207 (92%) av de 225 patienter som genomgått bröstförstoring upplevde att deras självförtroende ökat. Dessutom menade över hälften att deras livskvalitet förbättrats efter operationen.

Med en enastående 98% nöjdhet hos patienterna kan även du njuta av samma positiva förändring i kropp och själ.