newsmag.blogg.se

Vad är Melanotan och Reductil?
 

Melanotan och Reductil är två av de bästa produkterna för dig som vill fräscha upp din kropp, oavsett vilken tid på året det är. Med dessa två potenta medel kan du tappa lite vikt, tajta till kroppen och få en fin solbränd hy som skyddar dig mot solcancer och dess förödande konsekvenser.

 

Men vad är det egentligen för ämnen som vi säljer och pratar så gott om? Det ska vi reda ut nu, så häng med!

 

Detta är Melanotan – skyddar mot hudcancer och gör dig brun

Melanotan är ett syntetiskt peptidhormon som hjälper din kropp på traven för att påskynda produktionen av melanin som gör din hud solbränd. Det är ett helt ofarligt ämne som hjälper dig att snabbt bli solbränd.

 

Du kan använda det istället för att pressa timtals i solen eller i solarium. Då minskar du risken för hudcancer samtidigt som du får en fin solbränna.

 

Det syntetiska peptidhormonet upptäcktes redan på 80-talet av University of Arizona och det visade sig snart att människans naturliga hormon som gör dig brun, alltså α-MSH, bara är en tusendel så potent som Melanotan. Det är därför som du blir brun så otroligt snabbt om du tar ett tillskott av vår produkt.

 

Öka hudens eget pigment och minska risken för solskador

I Australien får människor ofta produkten utskriven av läkare eftersom många lätt bränner sin känsliga hud i Australiens starka solstrålar. De tar då produkten för att minska sin risk att få hudcancer. Dessutom är risken att de drabbas av soleksem eller aktinisk keratos, alltså utslag som är förstadiet till hudcancer orsakad av solen, mindre när de använder Melanotan.

 

Du kan bli lite lätt illamående när du injicerar sprutan, men det går snabbt över. Du kan även drabbas av minskad aptit och ökad sexlust, men det kanske snarare är en positiv biverkning av medlet.

 

Detta är Reductil – ett effektivt bantningspiller som ger dig minskad aptit

Reductil är ett av de mest effektiva medel du kan få tag i om du vill banta eller ta tag i din övervikt. Dessa bantningspiller är kända världen över och används ofta i kampen mot övervikt. Medlet kommer att ge dig minskad aptit så att du kan äta mindre eller färre portioner. Något som du däremot inte kommer att tappa är din energi. Tabletterna gör dig nämligen pigg och alert så att du kan leva på precis som vanligt trots att du har mindre mat i kroppen.

 

Det verksamma ämnet i Reductil heter sibutramin och är ett ofarligt och mycket effektivt medel för att minska aptiten hos människor. Medlet har varit godkänt för användning sedan början av 2000-talet och då i viktbehandlingsprogram för fetma som var kontrollerade av läkare.

 

Tyvärr kan man numer inte få sibutramin utskrivet i EU. Eftersom det är ett så pass effektivt och ofarligt medel så säljer vi det åt dig så att du snabbt och enkelt kan få tag i Reductil. Som en hungerdämpare kommer Reductil att hjälpa dig att gå ner i vikt på ett effektivt sätt.