newsmag.blogg.se

Golvläggning & Golvslipning Stockholm
 
 

Golvläggning & Golvslipning Stockholm ( G & G’s) är en Golvslipare i Stockholm som har både resurser och flera års erfarenhet av golvslipningar och lägenhetsrenoveringar Stockholms innerstad. Ett välrenommerat byggföretag som kan hjälpa er med det mesta relaterat till golv.

Här är en lista över vad vi kan hjälpa dig med:

·         Golvslipning

·         Golvvård

·         Golvläggning

·         Stenslipning

·         Rådgivning

·         Ytbehandling (lackering, laminering, olja etc)

Vi har riktigt goda priser. Om du vill läsa om golvslipning stockholm pris kvm så tryck på länken.

 Här är några exempler på förfrågningar vi kan arbeta med:

”Hej, jag söker efter en snickare med kontakter inom el, vvs och måleri som kan hjälpa mig med uppdatering av mitt kök (nedtagning av kakel, byte av bänkskiva, etc) samt fixa ytskikten i mitt vardagsrum (tak, väggar, golvslipning/behandling). Önskar referenser. Jag bor i Bromma, Stockholm.”

”Skulle vilja få offert från kunniga hantverkare. Behöver hjälp med lite mindre projekt i vår lägenhet i Väsby. - Byta ekparkett till klinkers i hall, ca 4kvm. - Slipa ekparkett, ca 30kvm, samt olja in så den blir ljusare. - bygga elementskydd/bänk - bygga enklare tv-möbel”

” Vi har köpt en lägenhet från 1912 på Hantverkargatan på Kungsholmen med tillträde i februari. Behöver hitta en bra och seriös firma som kan hjälpa oss ta ned väggar, fixa golv, dra om lite vatten och gasledning. Och sätta upp köket när det kommer. Det finns ju så enormt många aktörer. Någon som kan hjälpa mig?”

 

Söker någon som kan lägga in ett laminatgolv (rusta golv) på befintligt golv ca 15kvm och även kapa toadörren nertill så den går att öppna. Radhus på Ekerö/Träkvista”

Om du vill ha hjälp med golvslipning så är det bara att höra av dig till oss på tlf: 08-446 831 07 eller besöka våran hemsida på golvslipningstockholms.se