newsmag.blogg.se

3 digitala marknadsföringsverktyg du inte klarar dig utan

 

Digitala marknadsföringsverktyg du inte klarar dig utan

Kontaktregister CRM
Samla alla kontakter på ett ställe, så att du enkelt kan göra utskick eller bearbeta befintliga eller potentiella kunder på ett effektivt sätt. Vårt kontaktregister ger dig en enkel översikt över alla dina kontakter, med möjlighet att söka, sortera, importera eller exportera som pdf. Varje kontakt har en loggbok där du kan skriva anteckningar för varje kund, som hjälper dig att hålla reda på vad som har sagts eller gjorts.

Obegränsat antal kontakter ingår i månadskostnaden

Spåra din sökmotorplacering
Nextcamp visar automatiskt dina placeringar för dina vikigaste söktermer, som underlättar vid sökmotoroptimering. Lägg till dina önskade sökfraser och få full koll på hur du klättrar eller faller i ”SERP:en”. Tjänsten registrerar dagligen dina placeringar och presenterar i både tabeller och diagram.

När resultatet behöver presenteras för exempelvis kunder eller styrelsen, så kan du enkelt exportera resultatet som en PDF – ett ovärderligt verktyg för dig som säljer sökmotoroptimering som en tjänst. Med en knapptryckning får du en tydlig rapport att presentera.

Upp till 50 sökfraser per konto ingår i månadskostnaden

Skicka nyhetsbrev
Marknadsför dig via e-post till kunder och leverantörer. Använd vår enkla blockeditor eller en färdig mall för snygga nyhetsbrev, ingen kodning krävs.

Välj ett av våra färdiga formulär att klistra in på din webbplats för att samla in nya prenumeranter, eller importera en lista eller kundregister till vårt kontaktregister och börja skicka snygga nyhetsbrev på direkten.

Nyhetsbrev kan skickas direkt eller schemaläggas i förväg och skickas vid en särskild tidpunkt. När brevet är skickat skapas automatiskt en uppföljning av hur många som mottagit, öppnat eller rentav följt dina länkar i nyhetsbrevet.

Upp till 50 000 utskick ingår i månadskostnaden
Ett utskick räknas som en enskild mottagare till varje nyhetsbrev

Utvalda företagsrabatter
Vi företagare lägger stora pengar på allt från försäkringar till bokföringssystem. Varje krona man kan spara är en krona man kan lägga på värdeskapade utgifter, men sällan har man tid att jämföra eller pruta. Vi sköter prutandet åt dig och samlar en mängd unika rabatter och erbjudanden, som tillsammans kan spara dig tusenlappar.